Üdv!‎ > ‎

Itt a tavasz, itt a találkozó

Kükedi Tamás, 2016. márc. 31. 2:14   [ 2016. ápr. 7. 3:29 frissítve ]

Kedves Öregdiáktársunk!

Újra Pázmány Klubos öregdiák találkozót szervezünk, amire várunk mindenkit, aki valaha beiratkozott hallgatója volt a Pázmány BTK-nak! Idén váratlanul nehéz volt helyszínt találni, ezért a találkozó nem szombaton, hanem egy csütörtöki napon lesz.

Időpont: 2016. április 14, csütörtök, 18:00

Helyszín: Fonó Budai Zeneház (1116, Budapest, Sztregova u. 3.)

Finanszírozás: Belépőt továbbra sem szeretnénk szedni, de a hely bérleti díját és minden más felmerülő költséget valamiből ki kell fizetni. Mivel ez nem egy „hivatalos” találkozó, ezért a forrást is magunknak kell megteremtenünk hozzá. Ezért – ahogy ez 2014-ben is történt – ismét létrehozunk egy civil társaságot és arra kérünk mindenkit, hogy ha tud 1000 forinttal és aláírásával társuljon hozzá.


A civil társaság tervezett alapító dokumentuma itt olvasható. 


(Ne ijedj meg, nem hozunk létre semmi hosszú távút: ez egy egyszeri projektre kitalált szervezeti forma, nem marad fenn a rendezvény után! Csak azért van, hogy ezt a találkát meg tudjuk szervezni.) 

Ez a civil társaság az esemény szervezője és ez állja a költségeit. (Hogy mi az a civil társaság és miért nagyon fontos nekünk, arról itt olvashatsz bővebben.Lépjetek be, hogy elegen legyünk! Lépjetek be, hogy legyen egy jó helyszínünk!

Jelezd részvételi szándékodat az eseményen és azt is, hogy tagja leszel-e a civil társaságnak, hogy tervezni tudjunk! 


A rendezvényen való részvételedet és a civil társasághoz való csatlakozási szándékodat itt tudod jelezni. 


A szervezés még egy kicsit bonyolultabb lett idén, mert a Facebook megnehezítette a résztvevők értesítését. Az új szabályok szerint nem küldhetünk meghívót a csoport tagjainak a csoport által szervezett eseményre, mert az a Facebook szerint spam lenne. Sőt, jelenleg azt sem lehet beállítani, hogy a résztvevők további résztvevőket hívhassanak meg. Ha tehát nem jön meghívó, akkor az csak emiatt van.

Ez csak megerősíti a korábbi stratégiánkat: Ez nem egy központilag szervezett esemény, hanem egy baráti találkozó, az lesz ott, akit meghívunk. Hívd meg azokat a volt hallgatótársaidat, akiket szeretnél ott látni!

Ha akarod, hogy a többiek lássák, hogy jössz ( ez hasznos J ), akkor az esemény Facebook linkjén jelezheted: ezt pedig itt találod.

(Az esemény zárt, csak a Pázmány Klub csoport tagjai látják. Ha be akarsz lépni a csoportba, arra kérünk, hogy írj egy emailt a csoport adminisztrátorainak, mivel igyekszünk szűrni a marketing és egyéb célból érkező nem öregdiák belépőket. Előfordulnak ugyanis.)

Fenti nehézségek miatt az idei eseményt szervezők csak arra tudnak koncentrálni, hogy a találkozó megfelelő feltételei meglegyenek. További program (koncert, kiállítás, film, újság, csocsóbajnokság) szervezésével kapcsolatos szándékát eddig nem jelezte senki, de ha valakinek van terve, kedve ilyesmit szervezni, akkor a meghirdetésében, finanszírozás megszervezésében, szívesen segítünk. Csocsóasztal, színpad és hely van. J

Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha van ötleted, kérésed, vagy van bármi, amit szeretnél az eseményre hozni vagy ajánlani!

Üdv: a szervezők (Niki, Pancsa, Nóri, Tamás és a többiek) 

Comments