Üdv!‎ > ‎

Kedves volt évfolyamtársunk, barátunk, komák, cimbik, volt, jelenlegi és jövőbeni kedveseink!

Ágost Wildner, 2010. jún. 22. 5:33
Az előzetes ígéreteknek megfelelően megszervezzük az első Pázmány BTK öregdiák találkozót.

Először a szikár tények:

A helyszín: Építészpince, 1088 Bp. Ötpacsirta utca 2.

Az időpont: 2010. június 18. 18. óra 03. perctől kifulladásig

Ami nagyon fontos: Regisztrálj mielőbb a Facebook esemény linkjén, vagy ha ez nem megy, akkor a kukedi.tamas@pazmanyklub.hu címen!

Ez azért kell, mert az étterem 120-150 fő befogadására képes, és a jelenlegi ismereteink szerint kb. ennyi résztvevő is lesz, de ha rosszul számoltunk, akkor előfordulhat, hogy nem férünk be. (Sőt, mivel kb. 6000 végzett hallgató van komolyabb tömegrendezvénnyé, majd belvárosi karnevállá alakulhat a kezdeményezés, amit az első alkalommal szeretnénk elkerülni.) Senki nem marad ki – ha túl sokan leszünk, akkor kitalálunk valamit.

Költségek: Tőled függnek. Azt fizeted, amit fogyasztasz (és amire a többieket meghívod). A hely berendezkedett arra, hogy sok vidám és ittas ember fogyasztását is elkülönítve kezelje. Lehetőségeink szerint lealkudjuk az árakat.

Kit látunk szívesen: Mindenkit, aki valaha beiratkozott hallgatója volt a PPKE BTK-nak, akár egyetlen percig is.

A korábban készült kérdőív alapján egyértelműen kiderült, hogy a többség budapesti bulit szeretne, minél kevesebb formasággal, esetleg valami harapnivalóval, ha lehet tánccal. (Magyarul sörözni akartok, viháncolni és beszélgetni, mint régen. Szép.) Az Építészpince felkészül arra, hogy aki akar, az tudjon is enni valamit. A zenét még szervezzük. Anyagi vonzatai vannak (terembérlés). Ezért és a technika (hangosítás) hiánya miatt nem biztos, hogy sikerül.

És végül arról, hogy mi is lesz ez. Ez nem a PPKE BTK hivatalos programja. Eredetileg úgy terveztük, de egyelőre nem sikerült megtalálni a megfelelő formát és a közös hangot. Úgyhogy ne számíts volt tanárokra, vagy egyetemi vezetőkre, hivatalos köszöntőkre, és hagyd otthon a nyakkendődet! Ez egy magánkezdeményezés, aminek az a célja, hogy azokat az emberek, akik egykor egymás életének fontos részei voltak, ott ahol abbahagyták vagy máshol, de folytassák. Sok minden ugyanúgy maradt, mint régen (sosem lesz más), sok mindenben megváltoztunk. De talán épp ezért hasznára vagyunk egymásnak. Áramoljon a csi!

(Kreatív ötleteket szívesen fogadunk a rendezvénnyel kapcsolatban!)

Köszönet mindazoknak, akik a kérdőívet kitöltötték és ezzel segítettek nekünk felmérni az igényeket!

Üdvözlettel:

a szervezők (Ágó, Sasi, Küki és a többiek)

Comments