Üdv!‎ > ‎

Kedves volt Pázmányosok!

Ágost Wildner, 2011. ápr. 20. 4:18   [ 2011. ápr. 20. 4:38 frissítve ]

Tavaly volt egy Építészpincében tartott öregdiák találkozó. Biztosan emlékeztek mind akik ott voltatok (kivéve Sasit). Mivel a visszajelzések végeredménye és a kialakuló párkapcsolatok száma is a várakozásoknak megfelelően alakult, célszerűnek látjuk a folytatást. Június 3-ai céldátummal tehát újra öregdiák találkozót szervezünk. Jelszó továbbra is az, hogy mindenkit szeretettel látunk, aki akár egy percre is beiratkozott hallgatója volt a PPKE BTK-nak. Szeretnénk idén elindítani egy-két klubot, hogy év közben is mindenki hasznosítani tudja a Pázmányos network-öt.

 

A kérdés csak az, hogy hol? Tavaly kb. 200-250-en lehettünk és megtöltöttük az Építészpincét. Idén ott nem fogunk elférni.

 

Segítsetek! Kell egy olyan hely, ami

  • 300 főnél nagyobb befogadóképességű,
  • igényes, pohosodó 30-asoknak is megfelelően konszolidált,
  • belvárosi vagy jól megközelíthető helyen található,
  • a nyári zivatarok miatt zárt-fedett,
  • lehetőleg mérsékelt árszabású,
  • és amit hajlandóak egy pénteki napon zártkörűsíteni a kedvünkért.

Persze vannak extra vágyaink is mint pl. hogy ne kelljen bérleti díjat fizetni, mivel pénzünk nincs és nem is hajtunk rá, hogy legyen, vagy hogy ha lehet, akkor volt Pázmányos üzemeltetésében legyen a hely, hogy lehessen táncolni, vagy hogy legyen klubhangulat, több terem, kerthelyiség – de tudjuk, hogy mindent nem lehet.

 

Van ötletetek?


Pancsa, Tamás, Matyi, Ágost


Comments