Üdv!‎ > ‎

Összeállt!

Ágost Wildner, 2011. máj. 10. 2:06   [ 2011. máj. 10. 2:38 frissítve ]

Gyertek le a Grundra játszani egyet. Aki tavaly lejött a pincébe is, az azért, aki meg nem, az azért!

A helyszín:                   A Grund, Bp. VIII. Nagytemplom u. 30., http://www.agrund.hu

Az időpont:                   2011. június 3. 18. óra 04. perc 17 másodperctől kifulladásig

Kit látunk szívesen: Mindenkit, aki valaha beiratkozott hallgatója volt a PPKE BTK-nak, akár egyetlen percig is.

Ami nagyon fontos: Regisztrálj mielőbb az esemény Facebook linkjén, vagy ha ez nem megy, akkor a kukedi.tamas@pazmanyklub.hu címen!

Ez azért kell, mert tudnunk kell, hogy mennyien leszünk, noha idén olyan helyet választottunk, ahova remélhetőleg kényelmesebben be fogunk férni, mint tavaly.

Költségek: Tőled függnek. Azt fizeted, amit fogyasztasz (és amire a többieket meghívod). Mivel a rendezvény non-profit, azaz a költségeket mi dobjuk össze, nagyon megköszönjük, ha bármennyivel hozzájárulsz. A helyszínen is megteheted, de ha már előre van valami ötleted, vagy csak felesleges söröd és féldisznód, akkor jelezd előre és szólunk Druczának meg Sasinak hogy hozzanak kondért!

És végül arról, hogy mi is lesz ez. Ez egy öregdiák találkozó a PPKE BTK volt hallgatói számára, amit tavaly négyen kitaláltunk, aztán elkezdett nőni-nőni, mint a kisgömböc és végül már harmincan szerveztük és tudja a fene mennyien, de úgy kb. kétszázan elmentünk rá...

Szerveztünk, készítettünk kiadványt, meg filmet. Mert jó buli volt csinálni, és végül jó buli lett maga az este is. Meg kb. azért amiért Szicíliában tolják a maffiát. Mindez dokumentálva van a weboldalon (www.pazmanyklub.hu).

Most nem csak ismétlünk, de tovább is gondoltuk. Várjuk azok jelentkezését, akik szívesen bemutatnák cégüket, szolgáltatásaikat, nyomtatásban, weben, szóban. Azokat, akik úgy érzik, üzletileg, szakmailag hasznos lehet számukra egy ilyen klub. A kezdeményezés non-profit: a célunk továbbra is az, hogy áramoljon a csi.

Üdvözlettel:

a szervezők nevében

Pancsa, Ágó, Matyi, Küki és még sokan mások

Comments